Folder Lock v7.5.1 - GERİ DÖNÜYORUZ FULLİNDİRİYO.COM

Folder Lock v7.5.1 - GERİ DÖNÜYORUZ FULLİNDİRİYO.COM

10 Ocak 2015 Cumartesi

Folder Lock v7.5.1


Folder Lock v7.5.1 

Dosya Klasör Kilitleme Programı

Folder Lock şifre korumalı dosyalar yapabilen, dosyaları iyice gizlemenize yardım eden, istediğiniz sayıda klasörü şifreleme olanağı sunan, ister sürücüleri, ister dosyaları,resimleri veya herhangi bir dökümanı şifreleyebilen hızlı bir dosya güvenlik yazılımıdır.

Sadece saniyelerinizi vererek bu şekilde basit bir koruma sağlayabileceğiniz program ile kilitlediğibiz dosyalar silinmez, yeniden adlandırılamaz yada taşınamaz duruma gelirken ayrıca gizli ve erişimsiz özelliklerede bürünebiliyor.Güvenli bir şekilde klasörlerinizi kilitleyebilirken isterseniz onları karıştırabilir veya şifreleyebilirisiniz.Hızlı ve basit yapısı ile çabuk bir çözüm sağlayan Folder Lock dosya güvenliği konusunda güzel bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. 
Folder Lock ayrıca tamamen taşınabilir özelliğe sahip.Böylece isterseniz USB belleklerinizi, harici disklerinizi, yeniden yazdırabilir CD ve DVD'leriniziü dizüstü bilgisayarınızı istediğiniz tüm özel bilgilerinizi kilit altında tutabileceksiniz.

Program yeni sürümünde verdiği online veri yedekleme özelliğiyle şifleri verilerinizin yedeğini tutuyor.

Basit bir arayüze sahip ve herhangi bir kurulum istemeyen bu program şifrelediğiniz dosyaları Windows,DOS ortamlarında hatta işletim sisteminizi kaldırıp baştan kurduğunuzda bile dosyaları silmenize izin vermiyor böylece programı korumaya aldığınız şifreyi girmeden program kaldırılmıyor.İşte tam güvenlik diye buna denir diyebiliriz.
Ek özellikler olarak Stealth Mode (hayalet mod), hacker saldırı görüntülemesi, paylaşılmış klasörler, otomatik kilitleme, otomatik bilgisayar kapatma, bilgisayar izinleri silme, dosya parçalama, 256-bit Blowfish ve Windows gezgini menü desteği gibi daha birçok özellik bulunuyor.

Ücretsiz olarak BURADAN indirebilirsiniz. 



İNDİR BUTONUNA BASIP REKLAMI GEÇE BASIN



0 yorum: