Whaff İle kazanın ! - GERİ DÖNÜYORUZ FULLİNDİRİYO.COM

Whaff İle kazanın ! - GERİ DÖNÜYORUZ FULLİNDİRİYO.COM

28 Aralık 2015 Pazartesi

Whaff İle kazanın !



WHAFF Rewards Adlı uygulama ile android cihazından kolay para kazanmak mümkündür. Uygulama maalesef iOS ve Windows Phone işletim sistemlerinde bulunmuyor Android de bulunmaktadır sadece.

WHAFF Rewards uygulamasını Google Play dan veya sitemizden indirerek açınız. Üst kısımda Login butonu olacaktır. Tıklayarak facebook da uygulamaya izin vererek giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra sizden kod girmenizi isteyecektir. Buraya AV28943 kodunu giriniz. Kodu girdikten sonra size 0,30 amerikan doları verecektir. Hesabınızda 10 doları geçtikten sonra Paypal veya Hediye Kartları (Amazon Hediye Kart, facebook Hediye Kart, PlayStation Hediye Kart, Google Play Hediye Kart, Xbox Hediye Kart ve Buhar Hediye Kart) üzerinden Nakit alabilirsiniz.

Uygulamadan para kazanmak için whaff sayfasını beğenme uygulamaya 5 yıldız verme gibi kolay bir şekilde kazanç elde edebilirsiniz. 

 Para kazanma WHAFF  hilesi gibi saçma şeyler yoktur. internetten para kazanmak için kullanılır.

Uygulamayı aynı hesabı tek bir cihazda kullanabilirsiniz ve tek bir cihazda sadece bir hesap kullanabilirsiniz. Uygulamayı kullanırken kesinlikle VPN veya PROXY kullanmayınız ödemenizi alamaz ve hesabınız banlanacaktır.


0 yorum: